Mias Massage

Mobil massage på Bornholm

Hvem er jeg?


Hvem er jeg? 

Jeg hedder Mia Asping Kofoed. Jeg er Klemensker-pibel, men bor nu i Knudsker. Der imellem har jeg boet på Sjælland, rejst rundt i verden og kom hjem til Bornholm igen, da jeg mødte min mand. 

Jeg har været sygeplejerske siden 2011 og jeg bruger min viden om kroppens anatomi og fysiologi i min praksis som massør.

Jeg har altid været fascineret af, hvordan berøring, for de fleste, har en beroligende og positiv effekt. Faktisk går jeg så langt som til at mene, at vi alle har brug for det.

Mine hænder er intuitive. De er mit redskab til både at mærke, hvor massagen vil gøre gavn, men også til at afveje, hvordan massagen skal stykkes sammen. ​​​​​​Jeg er altid nysgerrig på mennesket, der står foran mig og hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe eller imødekomme dit behov. 

Mest af alt bruger jeg empati til at forstå, hvad ønsket er til massagen. Vi er alle forskellige og har forskellige præferencer. Hos mig får du en massage, der er skræddersyet til dit behov. 

Jeg tager briksen under armen og kommer hjem til dig. Det kræver absolut ingen hovedrengøring eller oprydning, blot dit eget håndklæde eller lagen, og selvfølgelig plads til briksen og mig. 


Hvem er du? 

Er du forælderen på barsel, der trænger til at blive forkælet med massage til en brugt og træt krop? 

Er du sportsudøveren, der har presset kroppen godt og grundigt og trænger til at få løsnet de ømme muskelgrupper op?

Er du kontormedarbejderen, hvis skuldre og nakke er så spændt, at det giver hovedpine?

Er du pensionisten, som føler dig stiv i skuldre og ryg, hvor det ville være rart med en nænsom massage for at mærke lidt mere bevægelighed?

Er du teenageren, der døjer med nakkesmerter pga. fastlåst stilling i skolen, eller blot har siddet for længe og kigget på en skærm? 

Er du en fysisk hårdtarbejdende håndværker, der ikke altid passer på, hvordan du bruger din krop, og derfor mærker, at du har en krop?

Er du frisøren, der er evigt træt i skuldrene og bare trænger til at give det hele lidt omsorg. 

Er du livsnyderen, der elsker at forkæle dig selv og bare gerne vil nyde en god massage?

Listen er lang. 

Er du en, jeg ikke har nævnt i de ovenstående eksempler, så lad mig vide, hvem du er, så du også kan blive nævnt som en, der ville nyde godt af Mias Massage. 


Massage på arbejdspladsen

Massage som personalepleje fremmer trivsel hos de ansatte. Kontakt mig, så vi kan lave en løsning, der passer til Jeres behov.

Skriv eller ring for at booke en tid. 

Kontakt

Mia Asping Kofoed

61709934

Kontakt@miasmassage.dk


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk